Höströjning på Gålö

Under året har det hänt en lite smått otrolig sak, Veteranflottiljen har fått en ny medlem, ytterligare en motortorpedbåt. Det är T28 som hittats i hyfsat skick, och som numera kallar Gålö sin hemmahamn.

Det finns mycket som behöver göras på tjugoåttan innan hon är redo att sträcka ut mot horisonten (dit det som vi vet tar tio minuter). Det första som behövdes var att göra plats på hamnplan på Gålö så att det går att rangera en fjärde MTB inför stundande vinter.

Sagt och gjort, i oktober var det dags för allmän röjning på hamnplan. Det har under åren samlats en hel massa saker som behövde hitta en ny plats, och det gjordes även en del justeringar av fasta installationer för att bereda plats. Men vädret stod manskapet bi, och rensat blev det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.